top of page

Ny trener kabal for AASLK.

AASLK er veldig glad for å ha fått på plass nye trenere for K3, K4 og rekrutt! Sebastian Klimek måtte dessverre gi seg som trener for K4 gruppen, og AASLK ønsker velkommen Sara Vaslag som ny trener for K4. Sara var tidligere svømmer for AASLK og har tidligere vært trener for våre rekrutter. Sara har tatt Trener 1 kurset og vi er veldig glad for at Sara nå vil ta ansvaret for vår K4 gruppe.


Linn Aakernes blir vår nye trener for K3 gruppe. Linn er tidligere svømmer for AASLK og har også vært trener for K3 tidligere. Linn vil også være instruktør for vår barnehagesvømming, samt ta på seg andre oppgaver i klubben.


Nadav Kovachi og Karianne Bakko vil bli nye trenere for våre rekrutter. Nadav er tidligere topp svømmer og innehar masse kompetanse som våre rekrutter nå for nyte godt av. Det samme gjelder Karianne Bakko som har jobbet mange år som instruktør på vår svømmeskole.Fra venstre: Karianne Bakko, nadav Kovachi, Sara Vaslag, Linn Aakernes, og Charlotte Møller Haugen (Svømmeskole ansvarlig AASLK)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page