top of page

LANDSSTEVNET 2024!

Aaslk hadde 11 parasvømmerne i aksjon på Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede i Trondheim i helgen. Landsstevnet er regnet som uoffisielt NM for denne gruppen som svømmer i S14 klassen. Stevnet ble arrangert av Trondheim Svømme og Livredningsklubb TSLK i samarbeid med Trondheim Handicapidrettslag, 69 svømmere fra 17 klubber deltok fra hele landet. Stevnet ble åpnet av Norges Svømmeforbunds Cato Bratbakk.

På bildet fra venstre: Sander Flem Debess, Elias Kobbevik Mikalsen, Edgar Neu, Mats Waksvik, Anna Bjånes, Mari Otterlei, Astrid Strømsheim Kolve, Henrik Nergård, Milla Muri Schrøder, Sir Linn Kalvøy, trener Linn Kristin Åkernes. Ikke til stede på bilde: Simon Furholm og trener Vivi-Anne Lillebø

 

Alle viste flotte prestasjoner og god utvikling fra i fjor, da ble stevnet ble arrangert i Ålesund. Deltagerne svømmer i forskjellige klasser avhengig av nivå, noen som rekrutt og noen i åpen klasse (inndelt i tre nivå). På Landsstevnet går rekrutt og åpen samtidig, dette visker ut forskjellene og alle føler seg inkludert uavhengig av nivå.

 

Siri Linn Kalvøy er kommet på radaren til Special olympics trener Nils Uno Davidsen, og etter å ha deltatt på åpen treningssamling for S14 klassen i januar får hun nå bli med på Special Olympics stevne i Danmark. Om Siri Linn fortsetter den flotte utviklingen hun er inne i burde hun ha gode muligheter til å konkurrere om en plass i troppen til selve  Special Olympics 2027. 

 

Klubben tok med seg hjem individuelle medaljer: 3 gull, 4 sølv og 3 bronse, og på stafett: 2 gull, 1 sølv og 1 bronse. I tillegg gjorde alle flotte løp med solide personlige rekorder både i rekrutt og åpen klasse uten å komme på pallen.

 

Siri Linn Kalvøy:

Gull 50m fri klasse CD

Sølv 100m fri klasse CD

 

Milla Muri Schrøder:

Sølv 50m fri klasse CC

Bronse 100m fri klasse CC

Gull 50 m butterfly klasse CB

 

Mari Otterlei:

Bronse 50m fri klasse CB

 

Anna Bjånes:

Sølv 100m fri klasse CB

 

Astrid Strømsheim Kolve:

Bronse 100m fri klasse CB

 

Edgar Neu:

Gull 50m fri klasse CC

Sølv 100m fri klasse CC

 

Stafett

4x50 fri damer : gull og bronse (mikset gull lag med svømmere fra flere klubber)

4x50 medley damer: gull

4x50 medley herrer: sølv

 

Stevnet er årets høydepunkt og alle ser frem til denne helgen gjennom året. Det er mye mer enn selve konkurransen som gjør dette til en fantastisk helg, det å reise på tur i lag, bo på hotell og ikke minst banketten lørdag kveld. Der vant vi både en runde med stolleken og hadde desidert mest energi på dansegulvet. Helt om dagen og helt om natten!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page