top of page

Påmelding

Rask veiledning for påmelding:

  1. Vil du melde på deg selv eller barn(a) på svømmekurs må du først registrere en bruker på deg selv (barnet registrerer du senere i prosessen) på Tryggivann.no.

  2. Når brukerkontoen er opprettet vil du motta en mail med en bekreftelseskode.

  3. Klikk på linken «Aktiver ny konto» på denne siden. Tast inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere.

  4. Deretter kan du logge på, velge ønsket kurstype og melde på, og NÅ registrerer du barn(a). Merk at det noen ganger er ventelister som ligger tilgjengelig for påmelding. Tilbud om plass sendes på e-post.

  5. Når man bekrefter plassen, blir man sendt til betalingsside med nettbetaling og betaling på vipps.

PS! Alle kursdeltakere, uansett alder, må registreres med fødselsdato.

Veiledning for å opprette bruker finner du her.

Veileding for å melde på kurs finner du her.

Mobil må registreres under «mobilnr» slik at du mottar SMS ved feks. avlysning eller annen viktig informasjon vi trenger å sende ut raskt. Det er også viktig at du ikke huker av på «ikke motta massemail» da dette fører til at du ikke vil motta informasjon på mail i det hele tatt.

 

Prioritering av kursplasser:

  • Alle som går på ordinære kurs beholder sin plass til man melder seg ut. Voksne som går på kurs får fortrinnsrett på neste kursrunde. Fortrinnsretten holdes normalt en uke. Husk at det er fortrinnsrett på plass, men ikke på ønsket tid og sted.

  • De som står på venteliste får tilbud om plass på ledige kursplasser. (meld på venteliste via Tryggivann.no) Husk å bekrefte om plassen ønskes. Tilbud sendes på e-post, og har du registrert et mobilnr får du også beskjed på SMS.

  • Alle andre kan melde seg på. Ledige kursplasser legges ut på Tryggivann.no og påmelding bekreftes umiddelbart via epost.

Dersom du har spørsmål om kursene ta kontakt med klubben via kurs@aaslk.no

bottom of page