top of page

Velkommen til Aaslk!


Aaslk tilbyr svømmeopplæring, trening og konkurransegrupper for svømmere i alle alder og ferdighetsnivåer. Aaslk er en klubb med tradisjoner og verdier. Vi gir barn, ungdom, funksjonshemmede og voksne muligheten til å lære, trene og utvikle seg i et sunt miljø. Det er ikke kun snakk om formidling av teknikk og bevegelser, eller å svømme fra den ene siden av bassenget til den andre. Vi er opptatt av helheten, miljøet og det utøverne gjør sammen mens de vokser opp. Velkommen, vi håper dere blir en del av Aalesund SLK i lang tid framover.

Svømmeopplæring - barn, ungdom og voksne

Vårt mål er at flest mulig er trygge i og rundt vann. Vi tilbyr svømmeopplæring på flere skolebasseng. På Ellingsøy, Aspøy, Blindheim og Ørskog skolebasseng tilbyr vi svømmeopplæring i ukedagene. På Moa Svømmehall tilbyr vi svømmeopplæring i helgene. Ønsker dere plass i vår svømmeskole anbefaler vi å finne korrekt nivå via vår nivåvelger. All påmelding til vår svømmeopplæring gjøres via vår side på www.tryggivann.no. Du må registrere deg selv i Tryggivann.no. Deretter finner du riktig venteliste til ønsket basseng og registrer barnet ditt der.

Trenings- og Konkurransegrupper

For alle som har bestått sjøløve kurset i svømmeskolen vår tilbys man plass i rekruttgrupper om man har ferdighetene som kreves og ønsker det, hvis det ledig plass. Hai og rekruttgruppene er de første konkurransegruppene i klubben, hvor barna utvikler seg og forbereder seg til å bli konkurransesvømmere. Vi har fire konkurransegrupper (K1-K4), hvorav K1 er det høyeste nivået. Målet er å tilby riktig trening i riktig alder og vi ønsker å arbeide med hver svømmer slik at de kan nå sitt individuelle potensiale. Vi tilbyr også treningsgrupper for ungdom som ikke ønsker å konkurrere. For påmelding til våre trenings- og konkurransegrupper - kontakt vår daglig leder: daglig.leder@aaslk.no.

Svømming for funksjonshemmede og utviklingshemmede

AaSLK tilbyr svømmeopplæring og trening for psykisk- og fysiskfunksjonshemmede, både kurs og trening. Alle funksjonshemmede blir inkludert i klubben på lik linje med øvrige utøvere.

For svømmeopplæring, se tryggivann.no.

For svømmetrening - ta kontakt med vår svømmeskoleansvarlige ved å sende mail til kurs@aaslk.no.

Masters og Svømmetrening for voksne

AaSLK har en aktiv Mastersgruppe for de som svømmer og konkurrerer aktivt. Ta kontakt med Lasse Hoel - mail: sport@aaslk.no.

Vi har også en treningsgruppe for voksne, for de som ønsker å trene regelmessig og kanskje være med på triathlon. Sett deg på ventelista i tryggivann, eller ta kontakt med vår svømmeskoleansvarlige for mer informasjon (kurs@aaslk.no)

bottom of page