top of page
Synkronskolen

Synkronskolen er for nybegynnere innen synkronsvømming. Her lærer du deg de grunnleggende elementene i synkronsvømming, med fokus på sculling, kroppsposisjoner og enkle figurer utført på magen og ryggen. Du lærer også enkle koreografier i vannet og får være med på våre sommer og juleoppvisninger.

Synkronskolen er morsom, lærerik og veldig inkluderende. 

 

Treningstider

Treninger er torsdager i bassenget på Blindheim ungdomsskole kl 17:00-17:55. 

Krav for å bli med

Synkronsvømming passer for de fleste, og vi tar deg gjerne imot dersom du ønsker å begynne hos oss. Du kan begynne hos oss hvis du er over 7 år gammel, og er svømmedyktig – med svømmedyktig mener vi at du bør ha bestått kravet fra selungekurset til Norsk Svømmeskole som er:

Stupe uti på dypt vann – svømme 12,5 meter på magen – skifte retning – svømme 2-3 meter mot startstedet – stoppe – flyte i 30 sekunder – svømme på ryggen tilbake til utgangspunktet.

Gjerne kom innom for en gratis prøvetime for å se om det er noe for dere! Bare ta kontakt med oss på forhånd for å komme og prøve.

Utstyr
Det du trenger til kurset er: badehette, badedrakt, neseklype, dykkebriller (ikke dykkemaske), håndkle og drikkeflaske, treningstøy til landtrening

 

Kostnader

Det koster kr 1500,- pr halvår i treningsavgift og kr 150,- pr år i medlemsavgift.

Ta kontakt på kurs@aaslk.no, dersom du har spørsmål eller om du vil bli med :)

bottom of page