top of page

Aquarama Open 2023

AASLK med hele 19 svømmere på Aquarama Open i Kristiansand.

Aalesund Svømme og Livrednings Klubb stilte med en veldig stor tropp med svømmere på årets Aquarama Open, som ble arrangert i Kristiansand. AASLK er veldig godt fornøyd med å stille med så mange unge talentfulle svømmere, og viser samtidig at det gror godt i AASLK!

Det var to resultater som utmerket seg, på 1500m fri svømte Olivia Teigland og Filippa Rahnel inn til tider som gjør at de kan konkurrere for første gang i NM Ungdom!

AASLK deltok med svømmere i hele 5 B-Finaler og 8 A-Finaler.


På stafettene gjennomførte også svømmerne meget gode prestasjoner, og AASLK endte opp med en

sterk 3. plass samlet på stafetter!


Det ble også satt mange personlig rekorder gjennom stevnet!


De yngste i K3-gruppen som har lite erfaring i Langbane gjorde det bra, selv om noen var litt nervøse på åpnings dagen, så endte de opp med å prestere mye bedre enn i april i Bergen (BSF).


Nå venter vi bare på at NM Langskal i Fredrikstad, som avslutter en sesong som allerede er blant de beste noensinne for klubben!


Fra venstre:

Noah Kvalsund, Storm Pedersen, Eryk Klimek (andre rad), Olivia Teigland, Pedro Aure (andre rad), Tuva Wik, Andres Kobbevik (andre rad), Filipa Rahnel, Elias Hatlenes (andre rad), Selma Kvalsund, Are Krokå (andre rad), Eva Ulstein, Aron Hjelvik (andre rad), Dominyka Sinko, Olve Forås (andre rad), Martine Bjørnevik, Aksel Sommerdalen (andre rad) Eiril Forås, Erica Brændeland, Rui Magalhaes.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page