top of page

Flere nyopprettede stillinger i AaSLK

Aalesunds Svømme og Livredningsklubb (AaSLK) har økt medlemsmassen betydelig og utlyser med dette flere stillinger både innen treneryrket og administrasjon.

Svømmetrener 50-80%

Med over 120 utøvere som deltar aktivt i konkurransegrupper og som stadig øker, er det et stort behov for flere trenere. Vi vurderer fortløpende ulike kombinasjoner for utøvelse av treneryrket i AaSLK. Treningen foregår primært på kveld og i helg. Samtidig har vi noen aktiviteter innen barnehagesvømming og administrasjon som det kan kombineres med. Vi er derfor på jakt etter både de som ønsker å utøve treneryrket på del- og heltid.

Svømmeskoleansvarlig - Helg

Planlegging og gjennomføring av svømmeskolens aktiviteter på Moa. Målet er å utvikle svømmeskolen på Moa, og bidra til å skape trygghetsfølelse og mestringsfølelse for barn i alle parti gjennom å optimalisere læreprosessen.

Lørdager og søndager kl 15:45 til 19:45

Mellom 150 og 170 barn

Ansvarlig for barnehagesvømming - 80%

AaSLK hadde oppstart med barnehagesvømmingen i august 2018. Det har vært en ubetinget suksess, og det har vært en stor utvikling fra oppstarten og frem til nå. Samtidig er det et stort potensial for videre satsning.

Barnehagesvømmingen har per i dag passert 500 barnehage barn, og er nå inne i kursrunde to. Det planlegges en kursrunde tre i starten av 2019, og klubben vurderer også kursrunde fire og fem, før sommerferien 2019.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page