top of page

NM Kortbane dag 3, Sølvmedalje!

SELMA KVALSUND, Junior Sølvmedalje på 400m medley

Også den tredje dagen ble det medalje, også denne gangen til Selma som tok sin tredje medalje på tre dager! Denne gangen ble det sølv medalje og igjen i medley for Junior! Da hun svømte finalen denne lørdag ettermiddagen endte hun på 5. plass med tiden 5:04,74. På tross av det allerede høye antallet svømte løp - 10 - så klarte hun likevel hun å svømme inn på ny personlig rekord!🥳💪💪

Lørdag morgen svømte Selma også to andre løp, 100m bryst hvor hun noterte en ny personlig beste tid som hun forbedret med ett sekund, på 1:13.78. Det er hennes fjerde løp der hun har oppnådd mer enn 600 verdensakvatiske poeng (ex-FINA-poeng). Hun deltok også på 4x100m medley stafett, også det i bryst.

Pedro Aure, som konkurrerte for første gang i dette NM og han startet bra i 200m butterfly-løpet, og kontrollerte tempoet til 150m, men de siste 50, spesielt de siste 25m, viste seg Pedro virkelig styrke og svømte inn på slutttiden på 2:10,27. Det ble en ny personlig rekord på 2,5 sekunder! Fantastisk start av Pedro!👏👏

Deretter svømte Olve Foras inn på sin tredje personlige beste tid, nå på 100m fri. Han vant også heatet sitt for tredje gang😀 med en tid på 53 sekunder - 53.31 - Gratulerer Olve👏👏!

Lørdagen for AASLK`s utøvere ble avsluttet med at jentene konkurrerte i medleystafetten - 4x100m - med ny personlig rekord!👍. Tuva, rygg - 1:10,74; Selma, bryst - 1:14.52; Eva, fly - 1:06.10 og Filippa, fre - 1:01.72 for totalt 4:33.08!👏

Igjen ble det en suksessrik dag for AASLK`s utøvere!!!!!