top of page

Vellykket svømmestevne sist helg på Moa.

Sist helg inviterte AASLK til svømmestevne på Moa for alle utøvere i treningsgruppene, samt de beste utøverne i fra klubbene Molde, Sunndal og Kristiansund.

Dette var en avslutning for sesongen 2020-2021 bortsett fra NM Langbane som arrangeres i Bergen i begynnelsen av juli. Der har AASLK to utøvere som deltar, Tuva Wik (50M og 100M Fri) og Sverre Myklebust (50M bryst og 50M Fri).


Til stor tilfredshet registrerte vi at stort sett alle utøverne i treningsgruppene i AASLK deltok på stevnet. Dette er noe klubben ønsker sterkt skal fortsette i fremtidige stevner.

Vi registrerte utrolig mange personlige rekorder, noen kvalifiserte seg for NM Ungdom og flere som oppnådde standard tid for å delta på Norsjø stevnet.


Hittil har klubben to utøvere som er kvalifisert for NM kortbane (Tuva Wik og Sverre myklebust).

5 svømmere er kvalifisert for NM Ungdom, Andres Kobbevik (kvalifisert for 7 øvelser), Noah Kvalsund (3), Pedro Aure (2), Storm Pedersen (1) og tuva Wik (3).

For Nordsjø stevnet, i tillegg til de 6 nevnte, har 5 svømmere kvalifisert seg med standard tider, Elvida, Hoel, Filippa Rahnel, Julie Brunstad, Olivia Teigland, og Selma Kvalsund.


For LÅMØ Midt 2021 (svømmere født 2005-2010), har AASLK mer enn 30 svømmere som er kvalifisert pr i dag. Dette stevnet arrangeres i Namsos 3-5 september. AASLK håper at alle kan delta på dette stevnet. Dette vil være en unik mulighet for å skape en stor sosial sammenkomst for alle!

Mer informasjon om dette stevnet vil komme senere.


Vi møtes for oppstart sesongen 2021-2022 i august med stor treningsiver og entusiasme.

Mer informasjon om oppstart vil komme senere.


AASLK ønsker alle en god og velfortjent sommerferie!!!


Mvh

AASLKCommentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page