top of page

Trøndersvøm og Rosesvøm.

I løpet av de to siste helgene har AASLK deltatt på to stevner, Trøndersvøm og Rosesvøm!

 

I Trondheim stilte vi med hele på 33 svømmere👏. Det er den største troppen som AASLK noensinne har deltatt på ved dette arrangementet! Det ble en veldig fin helg hvor alle ble litt bedre kjent med hverandre og hadde noen fine dager sammen! 👌

Med en så stor tilstedeværelse av svømmere ble det også en imponerende konkurransedeltakelse på hele 240 individuelle starter og 19 stafetter! 👍

 

Det store høydepunktet var var det store anatllet av unge svømmere fra K3 og K4 konkurransegruppene, som har vist stor fremgang og under stevnet befestet sin tilstedeværelse i LAMØ Midt! Fantastisk👏!

Denne konsolideringen ble mer tydelig i Molde på Rosesvøm, hvor noen av våre svømmere steg i rankingen sammenlignet med Trondheim!

I akkurat dette tilfellet skiller Marius Kleive (2009) seg ut, som var rangert på 12 plass i Trondheim, som etter Rosesvøm nå er rangert på sjetteplass! Ella Debess (2013), Allice Døving (2010), Matilde Kumlin-Herfjord (2009) og Elias Ristesund (2010) hadde også fremgang på rankingen etter Rosesvøm.

Det var også andre svømmere som også hadde personlig fremgang.

 

For øyeblikket har vi 25 svømmere kvalifisert til LAMØ Midt (16 jenter og 9 gutter), det er ca det samme anatll svømmere som gjennomsnittet vi har presentert de siste årene på LÅMØ.

 

Jenter:

2013 - Ella Debess (2) og Zuzanna Ruszel (3)

2012 - Amelia Stølen

2011 - Maja Polovinkina (5) + Karoline Osdal (9) + Celina Vadset (11)

2010 - Ava Kvalsund (5) + Allice Døving (8)

2009 - Dominyka Sinko (3) + Erica Brændeland (5) + Eiril Foras (7) + Matilde Kumlin Herfjord (8) + Martine Bjornevik (10)

2008 - Selma Kvalsund (2008) + Filippa Rahnel (2) + Olivia Teigland (3)

 

Gutter:

2013 - Snorre Vatnehol (3)

2011 - Jonah Johnsen (3) + Sigurd Hessen (9) + Leo Wold (12)

2010 - Elias Ristesund (3)

2009 - Marius Kleive (6) + Eivind Hessen (10) + Eirik Sandsmark (11)

2008 - Aron Hjelvik (8)

 

I Molde på Rosesvom stilte AASLK med nesten likt antall deltakere som Trondheim, men det ble konkurrert i færre øvelser. Her ble det store høydepunktet tilstedeværelsen av et titalls unge svømmere som kommer fra vår rekrutt gruppe! De var veldig modige👏!

Det var så hyggelig å se dem, så entusiastiske, med smil som viste – foruten nervøsiteten som er naturlig, at alle nøt øyeblikkene.

Ikke engang noen få diskvalifikasjoner tok fra dem gleden av å være med på konkurransen!

 

På bakgrunn av at vi så et høyt antall av diskvalifikasjoner så ser vi nødvendigheten av å trene mer på vendinger og undervannsspark, samt å bruke litt mer tid på å bruke oppvarming bedre for å venne seg til bassengene.

AASLK mener det må også være mer pedagogikk og mer fleksibilitet i evaluere standardteknikker!

Vi viser bare til disse dataene: i Trondheim i 240 løp = 11 disk; i Molde i 180 løp = 18 disk.

 

Disse helgene ble også en god referanse for våre beste svømmere, som presterte spesielt bra i Trondheim, hvor deres prestasjoner var bedre enn året før.

Også i Molde nådde de noen personlige rekord (PB). Et av høydepunktene var at Eva Ulstein nådde standarden for NM på 200m butterfly (2:30.35), noe hun nok ikke ville trodd/tenkt så mye på i starten av sesongen🤔😁👏!

 

PB (oppnådd i dette arrangementet) - Pedro Aure (4), Andres Kobbevik (3), Elias Hatlenes (8), Eryk Klimek (6), Olve Foras (2), Storm Pedersen (5), Olve Foras (2). Dominyka Sinko (5), Eva Ulstein (5), Filippa Rahnel (1), Olivia Teigland (4), Selma Kvalsund (6).

 

Bra jobbet alle sammen, og vi takker samtidig også alle våre trenere og lagledere, samt foreldre som stilte opp på disse stevnene. Dette lover veldig bra for de kommende stevnene!!!


Her er vår K3 trener Linn Kristin Aakernes sammen med noen lovende svømmere i fra AASLK på Rosesvøm.


Her vår rekrutt trener Nadav Kochavi sammen med noen unge lovende AASLK svømmere.


Bilder i fra Rosesvøm.


Bilder i fra Rosesvøm.


Medalje utdeling Trøndersvøm jenter stafett.


Medalje utdeling Trøndersvøm gutter stafett.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page