top of page

Svømmeren Selma Remøy Kvalsund er tatt ut til Nordisk Ungdomsmesterskap 2023.

Som et resultat av de fantastiske prestasjonene som ble oppnådd på de internasjonale stevnene i Stockholm og i Bergen, hvor hun også tok en ny kretsrekord, så er nå Selma tatt ut til Ungdomslandslaget i de nordiske mesterskapene som skal avholdes i Sverige, 8.-9. juli.

Sist AaSLK hadde en svømmer på landslaget, var Vetle Løseth. Han deltok på Juniorlandslaget i årene 2018/2020, som er nivået høyere enn Ungdoms landslaget. AaSLK er veldig stolt av å ha en representant på Ungdoms landslaget. Klubben ser på dette som en anerkjennelse på at det jobbes godt i klubben, i og med at denne unge 14 år gamle svømmeren har oppnådd så gode resultater.


Norges Svømmeforbund har tatt ut troppen til årets Nordisk Ungdomsmesterskap i svømming, som arrangeres i Jønkøping, Sverige 8.-9. juli 2023.

Seks jenter og seks gutter skal representere Norge i årets Nordiske Ungdomsmesterskap. Det er de høyeste World Aquatics (tidligere FINA) poengsummer som er tatt ut. Nordisk Ungdomsmesterskap gjennomføres i 50 meters basseng.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page