top of page

Stor suksess på LÅMØ for AASLK i helgen.

AASLK er stolt av sine svømmere!


Våre svømmere har gjort bemerkelsesverdige fremskritt, spesielt de yngre, med betydelige forbedringer av personlige rekorder i LAMØ MIDT. LÅMØ MIDT er en konkurranse som ble avholdt sist helg på Orkanger. Sist gang LÅMØ stevnet ble gjennomført var i september 2021, og det ble også et veldig bra stevne for AASLK, men 2022-utgaven ble enda bedre med 90 % PB i de 115 konkurranse øvelsene som ble gjennomført!Vi var vitne til veldig mange spennende "heat" som ga enestående resultater som f.eks. første plassene til Selma Kvalsund (2008) og Noah Kvalsund (2006), Storm Pedersen (2006), Olve Foras (2006). AASLK hadde også mange flotte andre pallplasser som Tuva Wik (2007), Filippa Rahnel (2008), og Aksel Sommerdalen (2010) med andreplasser. Gode plasseringer ble det også på Ava Kvalsund (2010) og Eryk Klimek (2006) med fjerdeplasser,og Olve Osnes (2007) med femte plasser.


Selma Kvalsund, som vant 4 av 5 løp, tapte "bare" 100m butterfly for lagvenninnen Filipa Rahnel, og kvalifiserte seg dermed som nummer to for ÅM. Hun svømte en spektakulær 200m bryst med tid som kvalifiserte for NM Langbane og bare 0,07 bak klubbrekorden holdt av Celine Hjeltnes (2: 39,94). Noah Kvalsund, som vant alle LÅMØ konkurransene i sin alders gruppe, svømte også en god 400m fristil, og kvalifiserte seg dermed til NM Ungdom, sammen med Tuva Wik. I likhet med sin søster klarte Noah å ta igjen standardtiden til NM Langbane i samme løp!


Resultatene er fortsatt ikke offisielle, men vi har 5 svømmere kvalifisert til ÅM;

Tuva Wik, Filippa Rahnel, Selma Kavlsund, Noah Kvalsund og Storm Pedersen.


Til NM Langbane har vi nå 4 svømmere som er kvalifisert, Andres Kobbevik, Noah Kvalsund, Selma Kvalsund og Tuva Wik, men vi forventer flere svømmere som kvalifiserer seg til dette!


Alt i alt en strålende helg som ga utøverne både gode opplevelser og godt samhold!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page