top of page

Stor suksess med klubbstevnet på Moa.


Hovedtrener Rui med noen av utøverne fra K-gruppene.


Noen av utøverne i fra rekrutt gruppen.


Det tradisjonelle svømmestevnet Julelauget som AaSLK skulle arranger sammen med Volda Svømmeklubb helgen 5-6 desember, måtte dessverre avlyses pga korona situasjonen. I stedet klarte AaSLK å arrangere et klubbstevne for sine egne utøvere lørdag 5. desember på Moa Svømmehall.


På grunn av stor deltakelse måtte klubbstevnet deles inn i to stevne programmer. På formiddagen deltok svømmere fra klubbens konkurranse grupper, mens det på ettermiddagen bestod av svømmere fra rekruttene, Para-gruppen, samt utøvere fra de to øverste nivåene i fra klubbens svømmeskole. Totalt deltok det ca 80 utøvere i fra AaSLK på stevnet.


Selv om det kun var et klubbstevne viste utøverne en utrolig god instilling og holdning, noe som viste seg igjen i mange personlig rekorder og godkjente kvalifiseringstider for NM Ungdom neste år. Det var også mange påmeldte fra klubben sin svømmeskole hvor utøverne viste gode prestasjoner og god utvikling. For klubben er det godt å se at gror godt i svømmeskolen og at det utvikles gode talenter for fremtiden.


Det at alle svømmerne var samlet til et eget stevne ble en stor suksess og er noe klubben vil prøve å gjennomføre også i nærmeste fremtid, avhengig av hvordan korona situasjonen utvikler seg.


Klubben takker alle foreldre og frivillige som samarbeidet og stilte opp for å få gjennomført dette på en så vellykket måte.”

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page