top of page

Siste dag med Sommerleir med E-teams og svømme aktivitet på Blindheim.

I dag er siste dag med Sommerleir med E-teams og svømme aktiviteter på Blindheim. AASLK takker Ålesund Kommune og E-Teams for et godt samarbeid og et godt gjennomført gratis aktivitets tilbud til barn og ungdom. Sommerleiren har vært en ubetinget suksess over to uker. Tilbudet har vært gratis for barn og ungdom, og det er samme tilbudet AASLK og Ålesund Kommune gjennom E-teams gjennomførte i fjor sommer.

Hele 72 barn og ungdommer har kunnet benyttet seg av dette tilbudet. Alle har fått grunnleggende opplæring i å ha et sunt forhold til gaming, samt hatt masse svømme aktiviteter med både læring og konkurranser i vann aktiviteter. Kombinasjonen med E-Teams og svømme aktiviteter har blitt svært populært, og i år som i fjor, så har det vært maksimal deltakelse. Det har vært to uker med masse variert aktivitet og læring.


Vi takker alle som har vært med å bidra til at dette har blitt en så stor suksess. Ekstra takk til alle instruktører og Ålesund Kommune. Vi håper at vi kan fortsette det gode samarbeidet og at vi får til dette til neste sommer også.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page