top of page

SBM Svøm 2021

SBM Svøm 2021 sist helg ble en stor suksess. Mye pga av at mange foreldre og utøvere stilte opp med stort engasjement. AASLK vil takke alle foreldre som stilte opp på dugnad i helgen. Deltakelsen var også stor blant utøvere og klubber. Klubber som Førde og Eid i sør til Kristiansund, Sunndal og Malvik (Trøndelag) i nord deltok. Totalt var det 10 klubber som deltok på stevnet. Dette er vi veldig fornøyd med og håper at alle klubbene vil delta i fremtidige SBM Svøm også. Det var også stor deltakelse på Rekrutt stevnet med mange unge utøvere også fra Para gruppen.


Stevnet ble også streamet og hadde over 1000 visninger, noe som viser at dette også kan bli aktuelt og bruke i fremtiden.


Ved å konkurrere jevnlig vil svømmerne våre bli mer selvsikre og få en progresjon som er mer stabil.

Dette ser vi på resultatene vi oppnår bl.a. ved flere kvalifiserte svømmere til NM Kortbane, NM Ungdom og Nordsjø Stevnet.


Det er ingen grunn til å stoppe med konkurranser og allerede til helgen vil mange av våre beste svømmere delta både i Sandnes på ÅM (6 svømmere) og i Bergen på ADO Open (10 svømmere).


Om kort tid er det også nytt svømmestevne i Molde. Søndag 3. oktober er det da et nytt stevne der hvor det også er Rekrutt stevne. Alle som deltok i SBM Svøm, samt de som ikke kunne delta, bør melde seg på til dette stevnet. La oss invardere Molde med svømmere fra AASLK! 😊
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page