top of page

OPPSUMMERING SPORT VÅR 2022Helgen 23-24.april gjennomførte vi Jugendsvøm på Moa Svømmehall. Her deltok 101 utøvere i åpen klasse og 68 i rekrutt.


I åpen klasse var det mange sterke prestasjoner, Storm Pedersen kvalifiserte seg til NM junior på 50 og 100 rygg , samt et lag kvalifiserte seg til høstens NM kortbane på 4x50M lagmedley. Stafettlaget bestående av Andres Kobbevik, Selma Kvalsund, Olve Foras og Tuva Wik svømte under 2 minutter og nådde kvalifiseringstid for neste sesongs NM Kortbane 2022 i Stavanger.

Klubben sin retur til stafettlag er gledelig og vi forventer flere kvalifiseringer i tiden som kommer.

Til tross for at flere hadde noen fridager i påsken var det mange personlige rekorder på utøverne.


I rekruttklassen viste klubben en sterk fremvekst fra våre yngre og lovende svømmere. Det var mye flott svømming å se, og det kjekt å se at vi har god rekruttering. Paragruppa stilte med en stor tropp.

Uttaket til siste møte i Regionlaget, Regionsamling 4 (Trondheim, 27.-29. mai). ble publisert sist fredag ​​29. april. Det er med stor glede Filippa Rahnel (2008) for første gang blir med de 5 andre svømmerne i klubben (Andres Kobbevik, Noah Kvalsund, Olivia Teigland, Selma Kvalsund og Tuva Wik) som allerede hadde deltatt på de tidligere samlingene.


Vi har nå 6 svømmere kvalifisert til sommerens NM Langbane som går i Kristiansand. Denne gjengen reiser til Mallorca på treningsleir fra 23.6 til 5.7.22


I pinsehelga 4-6.Juni reiser 5 utøvere til ÅM som går på Lambertseter.


Vi ønsker våre utøvere lykke til videre på konkurranser utover våren og sommeren


.

Opmerkingen


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page