top of page

Jugendsvøm 2023

AASLK`s tradisjonsrike Jugendsvøm ble i år avholdt i Brattvåg sist helg pga at det ikke var mulig å avholde det på Moa Svømmehall i år. Siden stevnet i år ble avholdt i februar var det muligheter for svømmerne å kvalifisere seg for neste stevne, LÅMØ Midt.


Det var en meget god stemning mellom alle klubber, og spesielt kjekt var det at det var så mange yngre utøvere som deltok. Det ble to gode dager med konkurranse hvor mange utøvere slo til med personlige rekorder.


Det var veldig hyggelig å se så mange utøvere i rekrutt gruppen. Her var det stor deltakelse i fra de fleste klubbene. Disse viste en utrolig stor entusiasme, og det var en god atmosfære med mange foreldre, besteforeldre og søsken som gode supportere for utøverne. Det er viktig å fortsette å heie på disse unge utøverne, slik at de føler på denne gode atmosfæren også på kommende stevner!


Vi vil gratulere Frank Cromer, AASLK Master, som satte norsk rekord i K-1947 gruppen.

Vi er veldig fornøyd med at noen av våre Masters svømmere deltok på stevnet, og vi håper at flere Master svømmere vil være med å delta på kommende stevner, både Master svømmere i AASLK og i fra andre klubber.

Gjennom helgen fikk vi også mange nye dommeraspiranter som ble ferdig utdannet.


AASLK ønsker å takke alle deltakere, trenere, dommere, frivillige og foreldre som var med å bidro til at årets Jugendsvøm ble et vellykket stevne!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page