top of page

Fantastisk helg for AASLK på Nordsjø stevnet i Stavanger.

Den siste dagen (søndag) var virkelig en stor dag for AASLK på Nordsjø stevnet som ble arrangert i Stavanger. Klubben stod for flere sterke prestasjoner på distansene på 200 meter.Tuva Wik fikk førsteplassen på 200 meter fri med tiden 2:15,09. Hun forbedret sin personlige rekord med hele 9 sekunder, og var bare under ett sekund bak kravene for standard tiden for NM for Ungdom. Kravene for standard tid klarte hun imidlertid for 50 meter fri på tiden 28,24, hvor hun tok en sterk 3. plass. Tuva svømte også 200 meter rygg og der svømte hun inn på ny personlig beste tid, 2:34,45. Hun forbedret dermed sin egen personlig beste tid med 4 sekunder, og tok også der en 3. plass.


Storm Pedersen svømte en imponerende 200 meter rygg på tiden 2:18,88, og tok en utrolig sterk 2. plass, bare 1 sekund bak standard kravene for NM Ungdom. Han forbedret sin personlige rekord med hele 7 sekunder. Storm gjorde det også veldig bra på 100 meter rygg på tiden 1:05,05, og tok med det kravene for NM Ungdom. På 100 meter Medley svømte Storm på tiden 1:07,16 og var under sekundet fra å ta kravene for NM Ungdom.


Andres Kobbevik presenterte seg selv med t


o virkelig sterke prestasjoner på rygg. På 200 meter rygg svømte han inn på tiden 2:17,22 og tiden på 100 meter rygg ble 1:03,62. Med det kvalifiserte Andres seg for begge øvelsene i neste NM for ungdom.


Noah Kvalsund og Sverre Myklebust, våre bryst svømmere, presterte også veldig bra på stevnet. Noah forbedret sin personlige rekord på 200 meter bryst med 6 sekunder, og med 2 sekunder på 100 meter bryst. Sverre Myklebust forbedret sine personlige rekorder på 50 meter bryst og 100 meter bryst.
Dette ble derfor en fantastisk bra helg for AASLK. Vi takker utøverne for en utrolig bra innsats, og samtidig må vi også trekke frem vår hovedtrener, Rui, og takke han for de gode prestasjonene. Han skal ha en stor del av æren for å få frem det beste i utøverne våre og at de klarer å prestere når det gjelder. Arbeidet som blir lagt ned på trening gir oss gode resultater når vi er med og konkurrerer mot de beste i de alders bestemte klassene i landet.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page