top of page

BESTILLING AV AASLK BADEHETTER OG RYGGSEKKER

I samarbeid med Rongve AS og Sparebanken Møre kan nå alle medlemmer i AASLK få bestilt nye badehetter og ryggsekker, til reduserte priser.


Bestillingsfrist er satt til fredag 25. februar kl 16.00.


Ved bestilling av badehetter er det to typer som kan bestilles. Konkurranse badehette eller treningsbadehette. Det er også mulig å bestille badehetter i junior og senior størrelse. Junior badehetter er for barn opptil ca 10-12 år. Har man langt hår anbefales det å bestille senior størrelse. Ved bestilling av badehetter med navn er det kun fornavn som skal trykkes på. Leverandør sier vi må regne med en bestillingstid på ca 8 uker.


Når det gjelder bestilling av ryggsekk så er det et forbehold ift hvor langt lageret rekker. Her blir det "første mann til Mølla" prinsippet som vil gjelde.


Alle må hente det de bestiller hos Rongve AS, Smibakken 3, i Breivika. Uavhentede varer vil bli fakturert. Vi vil sende ut informasjon så snart bestilling kommer til Rongve AS.


Se under direkte link til bestillingsskjema:


Se under link til AASLK`s klubbside hos Rongve AS (her ligger også link til bestillingsskjemaet):Bilde av konkurranse badehetten:
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page