top of page

Andreas Østereng er ansatt som trener for K4 i AASLK

AASLK ønsker Andreas Østereng hjertelig velkommen som trener i AASLK`s trener Team. Andreas Riege Østereng er 20 år. Nå i høst begynner Andreas å studere Biomarin Innovasjon ved NTNU Ålesund, og skal kombinere studiene sine med en jobb i AASLK som trener for K4 sammen med Sebastian Klimek."På barne- og ungdomsskolen var jeg en aktiv konkurransesvømmer for Larvik Svømmeklubb i 8 år. Etter en belastningsskade gikk jeg fra å være aktiv svømmer til å bli hjelpeinstruktør, og senere instruktør for samme klubb. Gjennom videregående jobbet jeg som svømmetrener for Asker Triatlonklubb, og senere som hovedinstruktør og trener for Asker Svømmeklubb. Som person er jeg imøtekommende og blid, initiativrik og målrettet. Jeg liker en god utfordring, og jeg har stor gjennomføringsevne i det jeg gjør. Jeg er en god lagspiller som involverer og inkluderer alle. Det å kunne oppnå gode resultater gjennom egen og felles innsats, er for meg en veldig motiverende drivkraft."

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page