top of page

AASLK MED FANTASTISKE PRESTASJONER I NM MASTER.


Fra venstre: Frank Cromer, Roar Pedersen, Mathias Skram, Lene Æsøy, Carla Spano, Daniel Rodriguez Fernandez, Christian Valderhaug.


Ålesund Svømme og Livrednings Klubb (AASLK) sendte syv svømmere i fra sin Master gruppen til NM Master i Svømming, som var i Sarpsborg forrige helg. NM for Master er et NM for eldre utøvere.


Alle de beste klubbene hadde sendt sine beste Master svømmere til NM, inkludert de største klubbene i fra Oslo og Bergen. Alle utøverne var samlet for å nyte en helg med konkurranser og sosiale aktiviteter.


AASLK`s Carla Spano åpnet i den første øvelsen for damer på 1500 meter fri. På hennes første NM dominerte Carla øvelsen med å vinne gull. Carla vant i helgen 2 gull-, 2 sølv- og 1 bronsemedalje i sine øvelser.


Allerede på den andre øvelsen på 1500 meter fri, da i en annen aldersgruppe, så kjempet Lene Æsøy om ledelsen de første 1200 meterne. Hun svømte til slutt inn til AASLK`s andre gullmedalje. 2 gullmedaljer på to øvelser for AASLK. Lene vant 4 flotte gullmedaljer i løpet av helgen.


På 800 meter fri for menn svømte veteranen Roar Pedersen til gull. Etter de tre første øvelsene så har nå AASLK allerede innkassert 3 gullmedaljer. Roar vant 2 gull-, 2 sølv- og 3 bronsemedaljer i gruppen sin, som også inkluderte 2 nasjonale rekorder.


Mathias Skram, som var lagets yngste og som deltok i sitt første Master NM, vant gull på 800 meter i sin gruppe. Mathias dro hjem med 2 gull-, 1 sølv- og 1 bronsemedalje. En flott første deltakelse på NM Masters for Mathias.


Christian Valderhaug deltok også på sitt første NM Master stevne. Han svømte i en av de mest konkurransedyktige gruppene inn til 2 gull-, 1 sølv- og 2 bronsemedaljer.


Daniel Rodriguez Fernandez stod også for noen fantastiske prestasjoner. Han tok 1 gull, 3 sølv og 2 bronsemedaljer.


«Gamlingen» i laget, Frank Cromer, vant 100 meter fri for første gang og tok gull. Han slo den nasjonale rekorden på 100 meter rygg, og avsluttet helgen med 4 gull i sin gruppe.


«The Magnificent Seven» brakte hjem til Ålesund totalt 17 gullmedaljer, 9 sølvmedaljer og 9 bronsemedaljer. Totalt 35 medaljer og tre nasjonale rekorder.


Aldri har så få svømmere vunnet så mange medaljer på NM Master!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page