top of page

Kommunen utsetter åpning av Moa svømmehall.

Rehabiliteringen av Moa svømmehall er godt i gang, men underleverandører har noen utfordringer med leveringer. I samarbeid med Åke er det derfor besluttet at åpningen av svømmehallen blir utsatt. Ålesund kommune beklager dette. Ny åpningsdato er satt til mandag 28. oktober 2019.

AASLK jobber med å forlenge de alternative avtaler vi har med de forskjellige bassengene vi bruker pr i dag. Vi beklager selvfølgelig sterkt at åpningen blir utsatt. AASLK vil gjerne takke alle foreldre, utøvere, trenere, og instruktører for en utrolig bra innsats som gjøres i forbindelse med stengningen av Moa.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page