Kommunen utsetter åpning av Moa svømmehall.

September 20, 2019

Rehabiliteringen av Moa svømmehall er godt i gang, men underleverandører har noen utfordringer med leveringer. I samarbeid med Åke er det derfor besluttet at åpningen av svømmehallen blir utsatt. Ålesund kommune beklager dette.
Ny åpningsdato er satt til mandag 28. oktober 2019.

 

AASLK jobber med å forlenge de alternative avtaler vi har med de forskjellige bassengene vi bruker pr i dag. Vi beklager selvfølgelig sterkt at åpningen blir utsatt. AASLK vil gjerne takke alle foreldre, utøvere, trenere, og instruktører for en utrolig bra innsats som gjøres i forbindelse med stengningen av Moa. 

Please reload

Featured Posts

Særdeles sterkt av AaSLK i Landsdelsfinalen

March 17, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts

February 19, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square