top of page

Svømmekurs!


Dykking

Da har vi endelig åpnet svømmekursene med oppstart i september for påmelding. Vi har hatt litt utfordringer ved at Moa Svømmehall stenger i august og september, men med stor glede får vi benytte oss av Blindheim sitt basseng i helgene for å åpne opp Moa sine kurs der. Det vil si at når du melder deg på kurs på Blindheim lørdag og søndag så blir disse kursene automatisk flyttet over til Moa i oktober når det åpner.

Vi har også svømmekurs i ukedager på Aspøya, Blindheim, Ørskog og Ellingsøy.

Om kurset som du vil melde på barnet ditt er fullt, sett barnet ditt opp på venteliste.

Vi har gjort om litt på systemet vårt. Alle kurs fra hval til sjøløve har nå månedsbetaling med 1 mnd oppsigelse tid. Da får vi muligheten til å ha opptak fra venteliste 1 gang i mnd så lenge vi har plass.

Her finner du kursene våre : https://tryggivann.no/viskurs.aspx?

Om du lurer på noe, ta kontakt på: kurs@aaslk.no

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page