top of page

Båtfestivalen er i gang!

Båtfestivalen

I år er vi så heldige og får være med på Båtfestivalen. Fra onsdag til lørdag finner dere oss på skateflukaia fra 12.00 til 17.00. Her skal det skje litt forskjellig aktiviteter. Fredag kl 09.30 hører du oss på Radio Ålesund og kl 14.00-16.00 holder vi gratis svømmekurs på Thon hotell. Besøk oss på standen og meld på barnet ditt.

Lørdag kl 14.00 skal vi holde svømmekonkurranse i Brosundet. Her skal vi gjenskape havnesvømmingen som var veldig populært før i tiden. Det blir konkurranser mellom politi, brannvesen og ambulanse. Flere fotballklubber stiller opp med lag, og ikke minst har vi flere svømmere som kommer for å vise frem litt av idretten vår.

Kom og slå av en prat med oss da vel. Vi står ved enden av skansegata, ved skateflukaia.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page