top of page

Vi utvider med treningsgruppe for ungdom!


Endelig har vi muligheten til å utvide og skape større bredde i klubben vår!

Fra oktober starter vi treningsgruppe for ungdom mellom 12-17 år i bassenget ved Blindheim ungdomskole. Du bør være trygg i vann og kunne svømme grunnleggende crawl, rygg og bryst. Det passer fint for de som vil trene videre etter hai-kurs, eller ungdom som generelt vil ha svømming som treningsform. Det blir trening 2 ganger i uken som varer i ca 1 time. Alle er velkommen!

Det er mulig å bli med på stevner om man ønsker det. Dette er i hovedsak for de som ikke ønsker å trene i konkurransegruppene våre da det vil være mest fokus på teknikk og kondisjon og ikke minst det sosiale.

Ta kontakt på kurs@aaslk.no om du er interessert i å bli med.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page