top of page

Supergøy med Jugendsvøm!


​​I helga gikk Jugendsvøm av staben. Med stor fremgang både i topp og bredde var dette en helg der Aalesunds SLK fikk vise seg fra sine aller beste sider.

112 deltagere stilte til start i åpenklasse, disse fra 13 ulike svømmeklubber. Aalesund SLK var største klubb med hele 43 deltagere.

I tillegg ble det arranger rekruttstevne både lørdag og søndag. Aaslk var stekt representert også her med 42 rekrutter. Vår relativt ferske gruppe for utviklingshemmede, Aalesund SLK Swimstars var representert med 11 utøvere. Det ble utvist stor svømmeglede på alle nivå og det ikke minst gøy å se den gode rekrutteringen og den bredden klubben nå har.

I øvelsene 1500 m fri, 50 m rygg, 200 m individuell medley og 100 m fri ble det kåret kretsmestere i klassene yngre og eldre senior.

Det var utrolig mange gode resultater fra våre svømmere, hvor mange satte "perser". Dette viser at det gjøres et godt treningsarbeid i våre konkurransegrupper.

Fantastisk dugnad

Det er alltid mye som må gjøres under et slikt stevne. Vi takker alle foresatte og engasjerte som bidro på dugnaden! Vi må også rette en stor takk til vår rutinerte stevneleder Anders Beite som styrte organiseringen med stø hånd.

Velkommen tilbake neste gang!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page