top of page

Fantastisk innsats og 5 beste klubb på Masters NM!


​​8 – 10 mars ble Master NM arrangert i ADO Arena i Bergen. Fra Aalesund svømme- og Livredningsklubb stilte en rekordstor tropp på hele 15 deltakere. Klubben markerte seg skikkelig i bassenget og kapret hele 45 medaljer, hvorav 19 gull 16 sølv og 10 bronser. 4 medaljer kom på stafetter. I alt ble Aalesund SLK den 5. beste klubben under master NM av 62 deltakende klubber, noe som er den beste rangeringen klubben noen gang har fått. Fantastisk!

Flotte resultater

Masters NM har vært hovedmålet for de fleste i Mastersgruppa i Aaslk og mange har trent godt gjennom hele høsten og vinteren mot dette mesterskapet. Totalt sett presterte alle veldig veldig godt! Mange satte nye personlige rekorder og tok individuelle medaljer. Det ble også satt en ny norgesrekord på 800-meter fri i klassen 60-64 år av Roar Pedersen.

Aaslk stilte med stafettlag i alle stafettøvelser, og for første gang i historien stilte Aaslk med damelag på 4*50 medley stafett og 4*50 fri stafett. Moro at vi fikk flere medaljer på stafettene. Våre utøvere avsluttet også helgen med en sterk 4*50 m fri mix stafett, hvor Nadav Kochavi hadde siste etappe og svømte klubben inn til en 2 plass og ny Mastersrekord på 1.49,29.

Trener Fred Karlsen har all mulig grunn til å være stolt og fornøyd med sine disipler!

Det sosiale er vel så viktig som det sportslige på en slik tur. Det var god stemning og vi er flinke til å støtte og heie på hverandre.

Flere debutanter En av utøverne, Ingvil Eilertsen Grimstad (44 år), svømte sitt første mesterskap for Aaslk i klasse D (40-44). Hennes helg oppsummert; «jeg var med på master NM for første gang, og har ikke drevet med svømming tidligere. Man kan godt si at medsvømmerne i Aaslk masters lurte med til å være med. Det er litt skummelt første dag, men mest av alt var det kjempegøy - og ei svært bratt læringskurve. Det aller fineste var kanskje likevel å se så mange folk i alle aldre konkurrere og kose seg».

​​Skikkelig moro med så mange! Masters er et tilbud for voksne utøvere som ønsker å svømme aktivt. Man behøver ikke å ha vært en aktiv konkurranseutøver tidligere for å kunne være med i Masters. Mastersgruppa i Aaslk er blitt en internasjonal gruppe med medlemmer i fra flere nasjoner (Portogal, Israel, England, Litauen), noe som er moro. Gruppa har vokst betraktelig det siste året og er i stadig vekst. Det er startet ei treningsgruppe for voksne og vi ønsker å få med flere ungdommer, så kanskje vi på sikt kan få med enda flere på Masters NM i framtida :)

Følgende deltok fra Aalesund SLK; - Lene Æsøy

- Nicolajus Bagdanaviius

- Vitalijus Bagdanaviius

- Fancis Edward Cromer

- Aida Garcia Anido

- Ingvil Eilertsen Grimstad

- Gunnar Haagensen

- Lasse Hoel

- Ole Tom Holen

- Are Kristofer Hjeltnes - Fred Rikard Karlsen

- Inger Lise Urke Kittelsen

- Nadav Kochavi

- Roar Pedersen

- Elin Roscher

Aalesund SLK er veldig stolt over resultatene og innsatsen fra våre Masters svømmere i helga! Gratulerer til alle sammen! Takk også til trener Fred Karlsen - vi er veldig glad for å ha deg som trener!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page