Fantastisk laginnsats i Trøndersvøm

For 42. gang ble Trøndersvøm arrangert i Trondheim i helgen. Dette er et kortbanestevne som arrangeres i 25m-delen i Pirbadet. Totalt deltok 44 klubber fra hele Norge.

F.v.: William Ruud Schmidt (Trener), Kristiane Molnes Hagelund, Sara Vaslag, Ingeborg Mittet Kaldhussæter, June Nerland, Linn Kristin Meier Aakernes, Vetle Vikestad Løseth, Magnus Kobbevik Mikalen, Julie Brunstad og Synne Johnsen Selsås. Olve Bjørdal Forås var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Finn Leo Løseth

2x bronse på stafett

På både 4x50 lag medley og 4x100m fri, tar våre jenter bronse i juniorklassen. I 4x50 fri mix, var AaSLK kun ett fattig hundredel fra pallen.

På lag medley, stilte AaSLK med følgende lag:

Sara Vaslag (Rygg) Ingeborg Mittet Kaldhussæter (Bryst) Kristiane Molnes Hagelund (Butterfly) June Nerland (Fri)

På 4x100m fri, stilte AaSLK med følgende lag:

Linn Kristin Meier Aakernes Kristiane Molnes Hagelund Julie Brunstad Synne Johnsen Selsås

På 4x50m fri mix, stilte AaSLK med følgende lag:

Magnus Kobbevik Mikalsen

Linn Kristin Meier Aakernes Julie Brunstad Vetle Vikestad Løseth

Nytt NM-krav

Vetle Vikestad Løseth er kvalifisert for NM i juli.

Vetle Vikestad Løseth (2004) sletter sin personlige rekord på 1500m fri med hele 16,32 sekunder og kvalifiserer seg samtidig for NM-langbane i juli!

Vetle Vikestad Løseth tar 1. plass på 400m, 100m fri og 1500m fri i 04-05-klassen. I tillegg blir det tre 2. plasser og to 3. plasser i samme årsklasse.

Det blir i tillegg ny personlig rekord for Løseth på 100m bryst, 100m butterfly og 100m fri.

Linn Kristin Meier Aakernes (2002)

Årsbeste på 100m bryst og 100m fri, setter ny pers på 100m rygg.

Julie Brunstad (2003)

Viser en fantastisk form om dagen og setter ny personlig rekord på alt hun stiller opp på! Det blir også hele 4 (!) løp over hennes forrige FINA-rekord.

Olve Bjørdal Forås (2006)

Setter personlig rekord på 6 øvelser. Gjør sine to beste løp noen sinne på 400m fri og 100m fri med henholdsvis 230 og 215 FINA-poeng.

Forås tar også 3. plass på øvelsen 200m rygg i 06-07-klassen.

Kristiane Molnes Hagelund (2005)

Ny personlig rekord på 100m individuell medley. Hagelund er helt i nærheten av sine beste løp på flere øvelser og gjør en god figur i Pirbadet.

Ingeborg Mittet Kaldhusæter (2005)

Personlig rekord på 50m rygg, 50m bryst, 1500m fri (33.05) og 100m fri. Gjør en meget god 1500m med personlig rekord med hele 33,05 sekunder!

Kaldhussæter tar 1. plass i sin årsklasse på 200m bryst, i tillegg til 2. plass på 100m bryst og 1500m fri.

Magnus Kobbevik Mikalsen (2004)

Det blir foreløpig karrierens beste løp for Mikalsen på 200m bryst med ny personlig rekord og 592 FINA-poeng. I tillegg blir det ny personlig rekord på 100m fri, 200m rygg, 50m butterfly og 50m fri for unggutten fra Volda.

Det blir tre 1. plasser for Kobbevik Mikalsen i 04-05-klassen. 100m bryst, 50m bryst og 200m bryst går brystspesialisten alle seirende ut av. I tillegg blir det 2. plass på 200m rygg og 3. plass på 100m fri.

June Nerland (2004)

Gjør sitt beste løp i noen sinne med ny personlig rekord og ny FINA-rekord på 50m fri. I tillegg blir det ny bestenotering på 100m butterfly.

Synne Johnsen Selsås (2004)

Synne er i storform, setter 6 personlig rekorder, hvorav 2 av løpene også er over hennes forrige FINA-rekord. Unge Selsås gjennomfører 1500m for første gang, også her er hun over sin gamle FINA-rekord.

Selsås tar en flott 2. plass på 400m fri i sin årsklasse.

Sara Vaslag (2004)

Det blir rett og slett ny personlig rekord på alle øvelser Sara stiller opp i! En svært overbevisende 1500m hvor hun slår sin gamle rekord med 33,09 sekunder!

Vaslag tar en flott 3. plass på 1500m fri i sin årsklasse.