top of page

Vi søker instruktører til svømmeopplæring på Vigra!


Aalesund SLK ønsker å se på muligheten for å starte opp med svømmeskole for barn på Vigra fra vinteren 2019. Vi er i god dialog med Giske Kommune for å kartlegge hvilke bruk av bassenget. Vi synes det er veldig spennende å kunne tilby god svømmeopplæring for flere barn og unge, nå også i Giske. Vi håper å kunne få til en oppstart i januar/februar. I denne forbindelse søker vi instruktører som har lyst til å lære barn gleden ved å bli trygge i vann.

Vi ønsker å arrangere begynneropplæring for barn i svømming, i første omgang en dag i uka. Nybegynnerkursene er for barn fra 4-7 år, og tar for seg delmålene vanntilvenning, dykking, flyting, gli og fremdrift (crawl). Alle våre svømmekurs er basert på Norges Svømmeskole, som er utviklet av Norges Svømmeforbund med tydelige delmål for hvert kursnivå.

Vi søker instruktører til svømmeopplæring Vi søker en hovedinstruktør til å være ansvarlig for svømmeskolen, inkludert instruktører og kvalitet i undervisningen. Vi trenger også flere instruktører til å hjelpe barna å lære å svømme. Som svømmeinstruktør har du ansvar for en gruppe barn på dine egne kurs, og skal sørge for at de lærer de aktuelle delmålene gjennom lek og øvelser. Barnas mestring og sikkerhet i bassenget er noen av dine viktigste fokusområder. Våre svømmekurs skal kjennetegnes av kvalitet, mestring, morsomme øvelser og trivsel i bassenget. Alle instruktører får tilbud om gratis instruktørkurs 5-6.januar, på Blindheim.

Vi tar imot alle henvendelser, men som utgangspunkt:

  • Du er en engasjert person over 18 år som trives med og ønsker å jobbe med barn, unge og voksne. (Personer mellom 15 og 17 år vil også kunne bli vurdert.)

  • Du er selvstendig og strukturert, og liker å ta initiativ

  • Du er positiv, leken og er ikke redd for å innta en rolle på «barnas nivå»

  • Du er god til å samarbeide og trives godt i team

  • Du har gjerne pedagogisk bakgrunn og/eller pedagogisk arbeidserfaring

Hva kan vi tilby?

Det vil være arbeidsvakter på 2 til 3,5 time en kveld i uken. Videre kan det komme muligheter for flere kvelder og kanskje også opplæring på dagtid hvis det er interessant.

Vi sikrer deg instruktørutdannelse og kurs via Norges Svømmeforbund. Det arrangeres instruktørkurs allerede 5-6.januar.

Dette er en spennende, morsom og givende deltidsjobb. Perfekt for både voksne og ungdom.

Interessert i å bli svømmeinstruktør? Ta kontakt med vår daglige leder Sture Fladmark, mail: daglig.leder@aaslk.no eller telefon: 928 42 500. Fortell litt om deg selv, hvilke kvaliteter og egenskaper du har, samt kort om hvorfor du har lyst til å bli instruktør. Send gjerne med en CV også. Vi ser fram til å høre fra deg!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page