top of page

Seks 1. plasser i Nordsjøstevnet

Personlig rekorder og bedre enn forventet av AaSLK i Aquarama i Kristiansand. Nordsjøstevnet ble i helgen arrangert for 45. gang og er et stevnet som krever kvalifikasjonstider for å kunne delta.

Eirik Norvoll Bjørnevik satte ny personlig rekord i Molde for en uke siden på 200m individuell medley. I Kristiansand leverer han sitt nest beste løp på denne øvelsen. Foto: AaSLK

Linn Kristin Meier Aakernes (2002) hadde sin toppsesong i 2015 og 2016. Siden den gang har hun slitt mye med skade og sykdom, også i høst. Det er derfor svært gledelig at hun allikevel er helt der oppe på sine gamle rekorder. Litt til nå Linn, så er du der!

Vetle Vikestad Løseth (2004), nylig tatt ut til juniorlandslagets utviklingsgruppe, setter personlig rekord på 4 av 5 løp! Nest beste løp i karrieren, uansett øvelse, gjør han på 400m fri med 601 Fina-poeng (internasjonal poengskala for svømming). I 2004-klassen, tar Løseth én tredjeplass og tre (!) førsteplasser. Sterkt Vetle!

Eirik Norvoll Bjørnevik (2001) gjør sin nest beste 200m individuelle medley noen sinne. På 100m rygg er han helt i nærheten av sin personlige rekord, også den satt tidligere i år. Over 30 personlige rekorder har Bjørnevik satt det siste året!

Magnus Kobbvik Mikalsen (2004) viste storform i bassenget i Kristiansand og setter personlig rekord på alt! Èn 6. plass på 100m individuell medley og førsteplass i sin årsklasse på resten. Det skal litt til å overgå dette, Magnus!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page