top of page

Oppstart svømmekurs på Sjøholt tirsdag 18.september

Vi er utrolig glade og stolte over å kunne starte svømmeskole på Sjøholt. Svømmekursene vil i høst gå på tirsdager og rettet mot begynneropplæring for barn og unge. Påmelding til kursene er via www.tryggivann.no. Flere kurs er allerede fulle, men sett dere da på venteliste så har dere bedre sjans til å få plass på et kurs i høst eller til neste kursrunde.

Foto: Benjamin B. Opsal, Bygdebladet

Vi er veldig glad for å annonsere at vi setter opp "ungdomskurs". Dette er for barn/unge 9-13 år som ikke er komfortable i vann. De vanlige Hval-kursen er for barn 5-8 år. Vi veit at det er mange unge som ønsker dette tilbudet. Hjelp oss gjerne å markedsføre dette tilbudet slik at flest mulig blir trygg i og ved vann.

Følgende kursene holdes på Sjøholt høsten 2018:

  • Hval (nivå 1)Dette er første kurset for nybegynnere der barna er alene i vannet uten foreldre. Ingen forkunnskaper nødvendig, men barna må kunne være i stand til å være i bassenget uten mor og far. Hovedmålet her er at barna skal føle seg trygt og komfortabelt i vannet og at de ikke skal bli redd av å synke under vann og få vann i nesa/øynene/ørene når de går videre til skilpadde og skal lære seg å flyte.

  • Skilpadde (nivå 2): For å ha kontroll på kroppen når man svømmer frem, enten med beinspark, eller med en sammensatt svømmeart, må man først kjenner hvordan kroppen flyter i vannet og kunne ligge avslappet i vannflata. På Skilpadde lærer barna å flyte i pil for å kunne bygge beinspark på denne ferdigheten på neste kurset.

  • Ungdomskurs 9- 13 år: Dette kurset er rettet mot barn/unge i alderen 9-13 år som ikke kan svømme eller er helt komfortabel i vann.

Flere har stått i bresjen for å få det til, deriblant Fred Karlsen og Kjell-Åge Johansen. Vi retter en stor takk til dem!

Vi gleder oss nå til å komme igang :)

oto: Benjamin B. Opsal, Bygdebladet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page