top of page

Vi søker instruktører til svømmeopplæring på Sjøholt!


Hovedinstruktør Fred Karlsen. Foto: Bygdebladet

Aalesund SLK ønsker å starte opp svømmeopplæring på Sjøholt. Vi synes det er veldig spennende å kunne se muligheter for oppstart av svømmeskole på Sjøholt og vi er veldig glad for en god dialog med kommunen. I den forbindelse søker vi instruktører som har lyst til å lære barn gleden ved å bli trygge i vann.

Vi ønsker å arrangere begynneropplæring for barn i svømming, i første omgang en dag i uka. Nybegynnerkursene er for barn fra 4-7 år, og tar for seg delmålene vanntilvenning, dykking, flyting, gli og fremdrift (crawl). Alle våre svømmekurs er basert på Norges Svømmeskole, som er utviklet av Norges Svømmeforbund med tydelige delmål for hvert kursnivå.

Interessert i svømmekursene? Svømmekursene som skal holdes på Sjøholt er ikke publisert enda. Men alle interesserte kan sette seg på ventelister i www.tryggivann.no. De som står på venteliste vil få førsteprioritet når påmeldingene åpner.

Vi søker instruktører til svømmeopplæring Fred Karlsen vil være hovedinstruktør på Sjøholt, men vi trenger flere til å hjelpe barna å lære å svømme. Som svømmeinstruktør har du ansvar for en gruppe barn på dine egne kurs, og skal sørge for at de lærer de aktuelle delmålene gjennom lek og øvelser. Barnas mestring og sikkerhet i bassenget er noen av dine viktigste fokusområder. Våre svømmekurs skal kjennetegnes av kvalitet, mestring, morsomme øvelser og trivsel i bassenget.

Vi tar imot alle henvendelser, men som utgangspunkt:

  • Du er en engasjert person over 18 år som trives med og ønsker å jobbe med barn, unge og voksne. (Personer mellom 15 og 17 år vil også kunne bli vurdert.)

  • Du er selvstendig og strukturert, og liker å ta initiativ

  • Du er positiv, leken og er ikke redd for å innta en rolle på «barnas nivå»

  • Du er god til å samarbeide og trives godt i team

  • Du har gjerne pedagogisk bakgrunn og/eller pedagogisk arbeidserfaring

Hva kan vi tilby?

Det vil være arbeidsvakter på 2 til 3,5 time en kveld i uken. Videre kan det komme muligheter for flere kvelder og kanskje også opplæring på dagtid hvis det er interessant.

Vi sikrer deg instruktørutdannelse og kurs via Norges Svømmeforbund. Det arrangeres instruktørkurs allerede 24-26.august.

Dette er en spennende og givende deltidsjobb. Perfekt for voksne eller for ungdom, for eksempel ved siden av for skole eller studier.

Interessert? Ta kontakt med Fred Karlsen, tlf:938 64 877. Mail: kirokarlsen@googlemail.com.

Eller send en søknad til vår daglige leder Sture Fladmark: daglig.leder@aaslk.no hvor du forteller litt om deg selv, hvilke kvaliteter og egenskaper du har, samt hvorfor du ønsker å bli instruktør hos oss. Send gjerne med en CV også. Du kan også nå Sture på tlf: 928 42 500.

Søknadsfrist: asap

Bassenget på Ørskog Skule. Foto: Bygdebladet

Foto: Benjamin B. Opsal, Bygdebladet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page