top of page

Ny kretsrekord i Trøndersvøm

I helgen ble Trøndersvøm arrangert for 41. gang. Stevnet er et korbanestevne hvor det konkurreres i 25m-basseng i Pirbadet. Stevnet er nasjonalt med internasjonal deltakelse.

Bakre rekke f.v. Rui Magalhães, Julie Brunstad, Vetle Vikestad Løseth, Sara Strømsholm Pedersen, Aslak Wigdahl Michelsen, Eirik Norvoll Bjørnevik, Linn Kristin Meier Aakernes. Midtre rekke f.v. Emilie Sætre Bonesmo, June Nerland, Sara Vaslag, Ingeborg Mittet Kaldhussæter, Ingrid Godager, Odin Wigdahl Michelsen, Kristine Godager, Alexander Michelsen. F.v. Storm Strømsholm Pedersen, Løve Strømsholm Pedersen

Bakre rekke f.v. Rui Magalhães, Julie Brunstad, Vetle Vikestad Løseth, Sara Strømsholm Pedersen, Aksel Wigdahl Michelsen, Eirik Norvoll Bjørnevik, Linn Kristin Meier Aakernes. Midtre rekke f.v. Emilie Sætre Bonesmo, June Nerland, Sara Vaslag, Ingeborg Mittet Kaldhussæter, Ingrid Godager, Odin Wigdahl Michelsen, Kristine Godager, Alexander Michelsen. F.v. Storm Strømsholm Pedersen, Løve Strømsholm Pedersen. Olve Bjørdal Forås, Sondre Solvoll Pettersen og Magnus Abusland Bruvoll hadde reist hjem før fotograferingen. Foto: Ingvald Kaldhussæter

Tøff treningsperiode

Utviklingen har vært god i det siste og utøverne er inne i en hard treningsperiode. Høydepunktet for året for de yngste utøverne er først om 3 uker i LÅMØ, mens for de eldste er det senior-NM 15. - 18. mars.

Personlig rekorder på rad og rekke

Aaslk hadde totalt 147 starter og det ble satt personlig rekord på 98!

Eirik Norvoll Bjørnevik gjør en kjempeinnsats og setter personlig rekord på samtlige av sine 9 starter. Bjørnevik viser igjen fremgang på 1500m som for øyeblikket er den sterkeste prestasjonen.

Det har virkelig løsnet for både Emilie Sætre Bonesmo og Ingeborg Mittet Kaldhussæter. De reiser hjem fra Trondheim med henholdsvis 9 og 10 nye personlige rekorder. Begge har kun én øvelse de ikke setter ny rekord på. Bonesmo er for tiden sterkest på 100m fri, mens Kaldhussæter gjør det best på 400m fri.

Storm Strømsholm Pedersen og Magnus Abusland Bruvoll er begge klar for LÅMØ i februar. Bruvoll er uheldig og ble syk nå i helgen, men rakk allikevel å notere seg en ny personlig rekord før han reiste hjem. Pedersen gjør også en sterk figur med 2 nye personlige rekorder. For øyeblikket er Pedersen best på rygg, noe som også er en av hans eldre søster Sara sine favorittøvelser.

Linn Kristin Meier Aakernes er en av våre utøvere som er absolutt best trent. I det siste har hun vært på et platå i sin utvikling og det er derfor ekstra deilig når det løsner slik som nå i helgen. Hele 3 personlig rekorder!

Odin Wigdahl Michelsen var på dette stevnet vår turbo med hele 13 starter. Gledessprederen fra Hatlane rekker knapt få igjen pusten mellom øvelsene, men det hadde han heller ikke tid til, for her ble det 11 personlig rekorder!

Kristine og Ingvild Godager svømmer under Aaslk, men trener til daglig under Christian Tang Christiansen i Volda. Begge Godager-søstrene har nå fått trent godt over lengre tid og det viser seg godt nå. Ingrid setter personlig rekord på 2 av 3 øvelser og Kristine setter bestenotering på 5 av 7 øvelser.

Sara Vaslag har slitt med sykdom den siste tiden, men er allikevel helt i nærheten av sitt beste. For øyeblikket er det utholdenhetsøvelsen 400m fri som hun er best på.

Løve Strømsholm Pedersen hadde sin første tur til et nasjonalt stevne og Trøndersvøm. Omgivelsene og størrelsen på arrangementet har nok inspirert i tillegg til god trening, for her ble det bestenotering på 4 av 4 øvelser. I likhet med de øvrige i Pedersen-familien, er det også rygg som er favoritt svømmearten for han om dagen.

Olve Bjørdal Forås og Sondre Solvoll Pettersen, hadde i liket med Løve, sitt første nasjonale stevne. Det ble en stor suksess for begge med henholdvis 5 og 9 personlige rekorder. Begge liker seg for tiden best på 200m, Forås på medley og rygg, mens Pettersen gjør det best på fri.

June Nerland leverer sitt beste resultat noen sinne med 418 poeng på FINA-rankingen (internasjonal poengskala i svømming). Dette er naturligvis også ny personlig rekord på 50m fri for Nerland. Totalt blir det 8 nye personlige rekorder for Nerland å ta med hjem i bussen til Sunnmøre.

Julie Brunstad kom til Aaslk fra Sykkylven i fjor høst. Nå trener hun 6 ganger i uken, 4 i Ålesund og 2 i Sykkylven. Dette gir resultater og totalt ble det 6 nye rekorder for Sykkylvens-jenta.

Aksel Wigdahl Michelsen har slitt med en vond skulder og deltok ikke på mange øvelser denne gangen. Men det ser ut som det ble de riktige øvelsene. Av 6 øvelser, ble det personlig rekord på 4. Det er for tiden medley som er favorittøvelsen og denne gangen var det 200m som ga det beste resultatet.

Vetle Vikestad Løseth vinner igjen mange øvelser og det ble hele fire 1. plasser og totalt 7 personlige rekorder!

NY KRETSREKORD

Sara Strømsholm Pedersen med ny kretsrekord på 100m indviduell medley

​​Sara Strømsholm Pedersen har en helt unik vinnermentalitet. Det er en stor barriere og svært ekslusiv klubb hun nå har meldt seg selv inn i ved å sette ny rekord for Møre og Romsdal på 100m individuell medley med tiden 1.05,88.

Vi gratulerer alle utøverne med gode resultater i Trøndersvøm!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page