top of page

234 personlige rekorder

Det ble et godt gjennomført Sparebanken Møre Svøm med mange gode resultater, høy deltakelse og flere utøvere som kvalifiserte seg for NM.

Klar til start

Hele 234 (!) personlige rekorder ble satt av utøverene til Aaslk under det tre dager lange stevnet i Moa Svømmehall. Og da har vi ikke fått telt med utøverne i rekruttstevnet hvor omtrent samtlige utøvere satte personlig rekorder.

Høy deltakelse

7 klubber fra Møre og Romsdal deltok. Totalt stilte 126 utøvere i åpen klasse og 59 i rekrutt. Aaslk var største klubb med henholdsvis 63 og 27 utøvere. Vi er i nærheten av det som maksimalt noen sinne har deltatt.

Fredagen ble brukt til 1500 meter hvor det ble arrangert et heat i hver klasse. I kvinneklassen skapte Silje Mari Bjørlykke ekstase i publikum når hun svømte inn til 17.20,22. Det er hennes 3dje beste 1500m noen sinne og en tid som hun ikke har prestert siden 2015. Med et forbehold om at alle tallene fra stevner rundt omkring i landet i helgen ikke har blitt publisert ennå, er dette den 7. beste (!) 1500m gjort av en norsk kvinne i 2017. Da har vi tatt med alle årsklasser, til og med senior.

Fornøyd trener

Rui Magalhaes ble ansatt i august som ny hovedtrener for Aaslk. Dette var hans første stevne i klubben. Han er godt fornøyd med gjennomføringen og resultatene er gode til å være i sesongoppføring. -Flere av utøverne har et stort potensial som vi må jobbe med å få frem, sier Magelhaes.

Rui Magelhaes fornøyd med gjennomføringen av sesongens første stevne.

Inkluderende klubb

Det er viktig får Aaslk å være en klubb for alle. I rekruttklassen deltok 3 paraidrettsutøvere fra gruppen som trener på Aspøy. Totalt er det 8 utøvere som trener på Aspøy hver uke. Forhåpentligvis vil vi få tider som ikke er for sent på kvelden etterhvert på Moa. Tidligere i september hadde vi én utøver som deltok på landsstevnet for funksjonshemmede på Gjøvik. I november skal vår første utøver til Olympiatoppen i Oslo for å klassifiseres som offisiell Parautøver.

Flere utøvere med NM-krav

Alle våre utøvere er i år under 20 år og kan kvalifisere seg både til Junior-NM og Senior-NM. I tillegg kan noen kvalifisere seg til Ungdoms-NM (UM). Denne helgen har følgende personer klart kvalifikasjonskravene:

Silje Mari Bjørlykke for 1500m i Senior-NM.

Sara Strømsholm Pedersen for 1500m, 200m rygg, 100m medley, 200m medley, 400m medley og 50m fri, alle for Senior-NM.

Guus Prins for 200m bryst i Senior-NM.

Vi gratulerer!

Sara Strømsholm Pedersen Foto: Mikael Ruud

Silje Mari Bjørlykke Foto: Mikael Ruud

Silje Mari Bjørlykke for bestemannspris for kvinner, for sin prestasjon på 1500m fri og Knut Karstein Visnes fra Kristiansund som fikk bestemannsprisen for herrer for sin prestasjon på 100 rygg.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page