top of page

Ny hovedtrener ansatt i Aaslk


Tirsdag ettermiddag kom Aaslk til enighet med Rui Magalhães om stillingen som hovedtrener.

Rui Magalhães er portugisisk statsborger, er 49 år og har lang erfaring som svømmetrener på internasjonalt nivå. Han har tidligere trent landslaget til Angola, landslaget til Portugal og landslaget til Færøyene. De siste 3 årene har han vært klubbtrener for Havnar Svimjifelag som er hovestadsklubben på Færøyene.

Magalhães har også vært trener for utøvere i OL ved to anledninger, i Beijing 2008 og London 2012.

Han har den høyeste sertifiseringen for svømmetrenere i Portugal.

Det har vært en lang og grundig prosess med rekrutteringen av ny trener i klubben. Magalhães var en av flere trenere som var på intervju og prøvetrening før sommeren i Ålesund. Det ble gjennomført heldagsintervjuer av kandidatene hvor både personer innad i klubben og eksternt rekrutteringsbyrå stod for utspørringen. Utøverne i Konkurransegruppe 1 (K1) fikk også anledning til å spørre ut finalekandidatene samt ha en prøvetrening i bassenget.

Rui Magalhães kommer til Ålesund 13. august og starter i stillingen som hovedtrener allerede 16. august. Dette vil også være første dag hvor utøverne vil få trene med den nye hovedtreneren.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page