top of page

Nest beste klubb på Hamar

For en sesongavslutning det ble! Selvom vi ikke stilte med alle våre og noen ble slått ut av sykdom underveis, reiste vi hjem som nest beste klubb på Mjøssvøm!

Mjøssvøm arrangeres på Hamar i Ankerskogen Svømmehall. Stevnet arrangeres i juni og er stort sett sesongavslutning for de aller fleste utøverne våre med unntak av de som er kvalifisert til langbane-NM i juli.

22 utøvere hadde vi med denne gangen. Noen få påmeldte øvelser vi ikke stiller opp på grunn av sykdom, men ellers meget godt gjennomført.

Totalt sett gjør vi det godt hele helgen og samtlige utøvere har hatt minst én øvelse hvor de virkelig har gjort det bra, kan trener Glenn Cudmore fortelle.

Mange personlige rekorder

Vetle Vikstad Løseth (2004) stiller opp i 12 øvelser og tar 1. plass i 11 (!) av disse i sin årsklasse. Vetle setter ny personlig rekord på 50 rygg og 100 fri. Sistnevnte gir finaleplass hvor Vetle slår sin ferske rekord nok en gang.

Adrian Skjegstad (2006) stilte også i 12 øvelser, tar 1. plass i 5 øvelser og en god del pallplasseringer i tillegg. Adrian setter personlig rekord på 200 fri og 200 rygg. Adrian har vært litt småsyk siste uken, men leverer allikevel noen helt nydelig prestasjoner.

Aslak Mittet Kaldhussæter (2003) stiller i 11 øvelser, tar 1. plass i 6 øvelser og ellers en god del pallplasseringer. Gode resultater gjør at han er yngstemann i 100m butterfly-finalen for årsklassene 01-03. Her setter han i tillegg ny personlig rekord. Stå-på-viljen til Aslak er enorm om dagen og dette vises tydelig med gode resultater og personlig fremgang i bassenget.

Kristine Godager (1998) har 5 godkjente øvelser og tar likså godt 1. plass i 4 av 5 øvelser.

Simon Wiik (2002) deltar i 10 øvelser og tar 3 førsteplasser, samt pallplassering i ytterligere 4 øvelser. Det blir personlig rekord på 100 fri.

Det løsner endelig for Silje Mari Bjørlykke som har trent fokusert lenge. Dette lover bra før NM-Langbane om under en måned. Med 10 øvelser, tar Silje Mari fire 1.plasser. Dette ga henne også finaleplass i 100m rygg og 100m fri.

Are Kristoffer Hjeltnes svømmer normalt i klassen Masters, men stilte denne gangen i den ordinære senior-klassen. I 50m fri ble det en 4. plass, slått av blant annet OL-svømmer Henrik Christiansen, mens i 50m bryst viser Hjeltnes at det kun er øverste platået på seierspallen han vil ha.

Kvalifiserte seg for NM

Guus Prins dro til Hamar med ett mål for øyet; Klare tider som ga plass i Norgesmesterskapet til sommeren. Guus tar 1. plassen i to øvelser, men det er 4. plassen i 100m bryst som gir plass i NM i Trondheim i juli. Vi gratulerer!!

Oscar Wiik er allerede kvalifisert for NM og stiller 14 ganger på startpallen på Hamar. Det ble noen ekstra turer på grunn av finaleplass i hele 4 øvelser. Det ble tre 1.plasser på Oscar og åtte pallplasser i tillegg. I et svært tett program beviser Oscar at han endelig er tilbake etter å vært plaget med sykdom en god stund.

Kristiane Haglund setter personlig rekord i hele fem øvelser og blir sammen med Daniel Slotsvik karakterisert av trener Alexander Michelsen som helgens gjennombrudd. Daniel ligger rett bak sin personlig rekord på første øvelse på fredagen, men derfra og ut setter han personlig rekord i alt han deltar på. Dette gir han finaleplass i to øvelser og er setter han igjen nye personlige rekorder.

Vi gratulerer alle utøvere med vel gjennomført sesongavslutning. Nå venter sommerferie for de aller fleste, mens 7 utøvere reiser allerede onsdag for treningsleir på Mallorca og oppladning til langbane-NM i juli. Vi gleder oss!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page