top of page

Trøndersvøm 2017

Årets første stevne for klubben, Trøndersvøm, som gikk av stabelen i helgen var virkelig en god start på året for oss!

Selv om mange svømmere ble hjemme på grunn av sykdom og diverse andre årsaker, så dro vi oppover med en god tropp som var klar for å sparke så godt fra seg som dem kunne. Og vi må absolutt si oss meget fornøyd med resultatene. Det har vært jevnt over knallgode resultater hos alle årstrinn som stilte til start.

Mange har tatt store gode steg videre opp på de personlige rekordene, og alle svømmer sterke øvelser midt i en hard treningsperiode!

Det ble også flere NM krav som ble tatt denne helgen, Hedda Roth tok UM krav på 200 fri med tiden 2.11,08. Silje Mari Bjørlykke tar sr NM krav på 400 medley med tiden 5.14,47. Mathias Rørstad Thorvik tar sr NM krav på 200 fri med tiden 1.56,41 og Sara Strømsholm Pedersen tar hele 3 NM krav i helgen! på 50 og 100 rygg tar hun sr NM krav med tider på henholdsvis 30,84 og 1.06,89 og på 50 butterfly tar hun jr NM krav med tiden 29,58.

Vi gratulerer alle sammen!

Med dette var ikke alt. Sigurd Holten Bøen ble kåret til stevnets beste svømmer med sterke 1.48,23 på 200 fri! Råbra!

Men takket være alle svømmere som stilte til start tar vi hjem de to gjeveste premiene, Vi blir kåret til den beste midtnorske klubben, og ikke minst, sammenlagt for alle svømmere har vi gjort det så bra at vi blir den beste klubben totalt av alle klubber på Trøndersvøm! Dette foran klubber som Bergen Svømme Club, Bergenssvømmerne og arrangørklubb Trondheim Svømme og Livredningsklubb! Dette er en meget sterk prestasjon og vi tar napp nr 2 i vandrepokalen, forrige napp fra vår side var i 2012! Dette viser at vi jobber på rett måte og har en god og brei stall på nesten alle alderstrinn! Vi gratulerer alle sammen med svømmingen i helgen! Takker dere for gode prestasjoner og trenere og støtteapparat kan ta en velfortjent hvil etter en knall god helg! GO AASLK!!

Hovedtrener Glenn Cudmore tar i mot pokaler som bevis på at vi ble beste Midt Norsk klubb og beste klubb totalt! Foto: Ingvald Kaldhussæter

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page