top of page

Da er sesongen 2015/2016 over og nå har alle tatt en velfortjent ferie!

NM langbane i Kristiansand er over, og nå er det endelig ferie på alle sammen! NM-svømmerne tok fri etter siste øvelse i går og har 3 uker med ferie å se frem til. Velfortjent etter en veldig lang sesong!

NM på langbane ble en bra avsluting på sesongen, og status på medalje statestikken ble 3 medlajer av hver valør til Sigurd Holten Bøen og en sølvmedalje til stafettgutta på 4x200 fri. I tillegg ble det flere gode løp på de fleste, om ikke alle satt nye personlige rekorder på hvert løp, så var de fleste tider like over disse!

På grunn av skader og sykdom fikk vi ikke med alle svømmerne vi hadde håpet på til NM, men slik er det, og de 5 som deltok har absolutt ikke gjort seg bort. På poeng opptelling i junior klassen ble vi totalt nr 8, bare fattige 9,5 poeng bak Bergenssvømmerne som er flere klubber i Bergen som har gått sammen i en elitesatsing. Det må vi si er meget bra av våres gjeng!

Forøvrig ser vi tilbake på en god sesong, med flere medaljer både på kortbane og langbane NM, både for sr, jr og UM, samt gode resultat og medaljesanking på ÅM og ikke minst med en bråtmasse pallplaseringer under LÅMØ! Vi legger nå sesongen bak oss og ser frem mot en ny sesongen som starter allerede mandag 25 juli, med oppstart trening for de som ikke kom til NM og tok ferie ved skoleslutt.

God ferie til NM gjengen!! Det er så velfortjent! 11 måneder og 1 uke med knallhard trening med 9-11 økter i uken i vann, og flere treningstimer enn de fleste andre idrettsutøvere pr uke, 20-30 timer i uken ligger gjengen på, i tillegg til skole! Det er imponerende! Så nå kan dere hvile ut og slappe av i noen uker!

NM gjengen som deltok på langbane NM i Kristiansand, bak fra venstre: Oscar Wiik, William Mikal Ruud og Sigurd Holten Bøen. Foran fra venstre: Mathias Rørstad Thorvik, Silje Mari Bjørlykke og trener Glenn Cudmore.

Sigurd med gullmedalje på 100 butterfly. Han tok også sølv på 100 fri og bronse på 100 bryst.

Gutta som tok sølv på 4x200 fri stafetten; Oscar, Mathias, Sigurd og William. Mathias satt også ny kretsrekord på 200 butterfly på NM siste dag!

Alle foto: M. Ruud

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page