top of page

NM langbane 2016

Mens de fleste andre tar sommerferie så er det fortsatt fullt alvor for våres NM-svømmere! I snart 3 uker har dem vært på Mallorca for å trene knallhardt på langbane, frem til sesongens store mål, NM for Jr og Sr på langbane i Kristiansand.

Nå siste uken så er det litt roligere tak og topping frem mot stevnestart i Kristiansand som begynner den 14 juli i Aquarama Bad!

På grunn av skader og sykdom har vi med en ikke alt for stor tropp til NM, 5 stykker, men rapporter fra Mallorca sier at de som er der og trener begynner virkelig å finne formen! Så vi gleder oss stort til neste uke og alvoret for sesongfinalen begynner!

Vi ønsker å takke våres hovedsponsorer og samarbidspartnere: Sparebanken Møre, Ålesund Storsenter, Caverion, Tafjord Kraft, Farstad Shipping og GMax for all støtte de har gitt oss slik at vi har mulighet å sende våres utøvere best mulig rustet for å konkurrere mot landets beste svømmere. Og nok en gang vise at Ålesund hører hjemme i toppen av svømmenorge!

Vi ønsker NM troppen bestående av Sigurd Holten Bøen(97), Mathias Rørstad Thorvik(98) William Mikal Ruud(99), Oscar Wiik(00) og Silje Mari Bjørlykke(00), ledet av hovedtrener Glenn Cudmore, LYKKE TIL på NM!

Gjengen som er på treningsleir, fra venstre, Silje Mari, William, Sigurd, Oscar, Mathias og Sara Pedersen(Sara har NM krav, men skal ikke stille på NM, hun er med i ett ledd i en opptreningsperiode etter lang tids skade. Når bassenget stenger hjemme må en reise for å ikke stoppe en viktig opptrening til neste sesong)

Vi sikter høyt i årets NM!

Med timer på timer i bassenget og i styrkerommet er det stort behov for mye og god mat! Gutta hiver innpå det som kommer på bordet

Det blir en del mat som går med!

Mathias

Mathias

Mathias

Oscar

Oscar

Oscar tøyer så det kjennes

Silje og Sara

Silje og Sara

William og Silje

Det vi tror er William

Silje har hatt en knallhard økt!

Sigurd

Sigurd

Sigurd

Harde dager, men heldigvis også litt tid til å slappe av, som fortjent.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page