top of page

Magnus trer av

I godt over 2 år har Magnus vært utviklingstrener for K2 og K3, men ønske om å flytte hjemover mot Tromsø har nok vært til stede lenge, med flere år i "landflyktighet" i Oslo og siste tiden her i Ålesund. Når kjæresten så fikk tilbud om jobb i hjembyen, ble ønsket om å flytte hjemover veldig stort, og vi ønsket ikke å lage problem for Magnus når han ba om å få bryte kontakten. Vi vet at familie og venner betyr mye, og selv om vi ikke hadde lyst å miste Magnus, så var vi helt klar på at han ikke måtte fullføre kontrakten med oss. Det er minst like viktig for oss å ta vare på det personlige behovet utenfor arbeidet som det er innen for arbeidet. Vi visste at det var mange av utøverne som ikke ville like dette noe særlig godt, for Magnus har opparbeidet ett meget godt og nært forhold til flere av svømmerne, noe som var lett å se når beskjeden ble videreformidlet til alle sammen, samt under sommeravslutningen og ikke minst i forbindelse med frokosten som foreldre i K2-K3 hadde stelt i stand for Magnus etter absolutt siste trening med gjengen.

Mange fine ord ble sagt, flere av utøverne holdt sterke taler, og selv om det til tider var tøft for enkelte ble dette ett meget godt "Farvel" arrangment for Magnus og svømmerne.

Vi takker Magnus for den fantastisk gode jobben han har gjort med å utvikle svømmere, men også utvikle gode mennesklige egenskaper til svømmerne, og ikke minst samholdet som disse to gruppene har fått under hans ledelse! Vi ønsker Magnus og Marlene lykke til i sin nye tilværelse i Tromsø! Vi håper våre veier krysses mange ganger fremover!

Bilder fra fokosten:

Svømmerne hadde kjøpt en skål til Magus, med ord gravert inn, som for dem beskrev Magnus. Vi får håpe det er ett fint minne for han å ta med seg hjem til Tromsø, hvor vi håper han viderefører sin gode egenskaper til svømmere der oppe!

Kaken til Marlene fikk bein å gå på!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page