NM langbane 2016

July 9, 2016

Mens de fleste andre tar sommerferie så er det fortsatt fullt alvor for våres NM-svømmere! I snart 3 uker har dem vært på Mallorca for å trene knallhardt på langbane, frem til sesongens store mål, NM for Jr og Sr på langbane i Kristiansand.

Nå siste uken så er det litt roligere tak og topping frem mot stevnestart i Kristiansand som begynner den 14 juli i Aquarama Bad!

På grunn av skader og sykdom har vi med en ikke alt for stor tropp til NM, 5 stykker, men rapporter fra Mallorca sier at de som er der og trener begynner virkelig å finne formen! Så vi gleder oss stort til neste uke og alvoret for sesongfinalen begynner!

 

Vi ønsker å takke våres hovedsponsorer og samarbidspartnere: Sparebanken Møre, Ålesund Storsenter, Caverion, Tafjord Kraft, Farstad Shipping og GMax for all støtte de har gitt oss slik at vi har mulighet å sende våres utøvere best mulig rustet for å konkurrere mot landets beste svømmere. Og nok en gang vise at Ålesund hører hjemme i toppen av svømmenorge!

 

Vi ønsker NM troppen bestående av Sigurd Holten Bøen(97), Mathias Rørstad Thorvik(98) William Mikal Ruud(99), Oscar Wiik(00) og Silje Mari Bjørlykke(00), ledet av hovedtrener Glenn Cudmore, LYKKE TIL på NM!

 

Gjengen som er på treningsleir, fra venstre, Silje Mari, William, Sigurd, Oscar, Mathias og Sara Pedersen(Sara har NM krav, men skal ikke stille på NM, hun er med i ett ledd i en opptreningsperiode etter lang tids skade. Når bassenget stenger hjemme må en reise for å ikke stoppe en viktig opptrening til neste sesong)

Vi sikter høyt i årets NM!

Med timer på timer i bassenget og i styrkerommet er det stort behov for mye og god mat! Gutta hiver innpå det som kommer på bordet

 Det blir en del mat som går med!

 Mathias

 Mathias

Mathias

 Oscar

 Oscar

 Oscar tøyer så det kjennes

 Silje og Sara

 Silje og Sara

 William og Silje

 Det vi tror er William

 Silje har hatt en knallhard økt!

 Sigurd

 Sigurd

 Sigurd

 

Harde dager, men heldigvis også litt tid til å slappe av, som fortjent.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Særdeles sterkt av AaSLK i Landsdelsfinalen

March 17, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts

February 19, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square