MOBILRETUR

AaSLK er med på Mobilretur for brukte mobiler som ikke lenger er i bruk og gjerne ligger i en skuff eller noe å slenger. Gjør noe godt for både miljøet og for idretten, lever din brukte gamle mobil til oss! Mobilen må gjerne være ødelagt, det spiller ingen rolle for oss! Ta kontakt med oss så avtaler vi levering av dine brukte mobiler som skal kastes! mail er: einarwii@online.no Eller kom innom oss på tribunen på svømmehallen mandag og onsdag fra 19.30 til 20.30.

Jugendsvøm 2016 med deltagelse fra svømmere i tilrettelagt gruppe

Under Jugendsvøm 2016 hadde AaSLK, for første gang på flere år, med en gjeng fra den tilrettelagte treningsgruppen. Totalt fire av 6 svømmere i treningsgruppen deltok på Jugendsvøm sitt rekruttstevne! Deltagelse var på forhånd en god blanding mellom skrekk og fryd, men straks første øvelse var gjennomført var det bare glede å spore i ansiktet til de fire svømmerne, og de kunne ikke vente på å få starte neste øvelse! Iveren var stor for å fortsette med flere øvelser, og mestringsfølelsen var til å ta og føle på fra disse fire jentene! Både Anna, Lea, Milla og Victoria gjennomførte gode løp, og gleden var virkelig stor når medaljer og deltagerpremier ble delt ut, og det av selveste "Team Bjørl

Master NM 2016

Master NM 2016 går denne helgen av stabelen på Pirbadet i Trondheim. AaSLK er selvfølgelig representert der også! Vi har 7 svømmere med, alle sammen ser du på bildet, fra venstre: Francis Cromer, Are Hjeltnes, Gunnar Haagensen, Roar Pedersen, Nikolajus Bagdanavicius, Fred Karlsen og Vitalijus Bagdanavicius. De siste ukene har gjengen trent godt og vi har hørt hvisking fra bassenget om noe mulige rekordforsøk, så vi er veldig spente på hva helgen vil bringe for gjengen i Trondheim. Vi ønsker alle sammen lykke til! GO AASLK!

Oppstart nye svømmekurs Moa

Lørdag 16 april starter vi opp med nye svømmekurs på Moa. Vi har flere kurstyper, fra Hval opp til Hai. Er du usikker på hvilket kurs du skal velge, finner ikke kurset du ønsker eller du lurer på noe annet, så ta kontakt med oss på kurs@aaslk.no så svarer vi deg så snart som mulig! Påmeling til kursene gjøres på www.tryggivann.no trykk "Søk etter kurs" Søk så i "Møre og Romsdal" så "Ålesund"

Årsklasse Mesterskap(ÅM) i Mandal

I helgen gikk årets ÅM av stabelen i Mandal. Vi hadde med 3 svømmere der, som var kvalifisert. To av svømmerne var debutanter i nasjonalt mesterskaps sammenheng, Aslak Mittet Kaldhussæter(03) og Simon Wiik(02), Den litt mer erfarne Oscar Wiik(00) har vært kvalifisert flere år før. Årklassemesterskapet er de 24 beste svømmerne i Norge i alderen 13 til 16 år, og de konkurrerer årsklassevis og delt opp i jenter og gutter. øvelsene de konkurrer i er 400 fri, 200 rygg, 200 bryst, 100 butterfly og 200 medley. Det premieres i både enkeltøvelser og i sammenlagt etter hele stevnet. Selv om de yngste var debutanter, så gjorde de likevel en meget god innsats og svømte bra i Mandal. Aslak var rangert

Prioriterte nyheter
Nyheter
Arkiv