Årsmøte AaSLK 2016

Som sendt på mail til alle medlemmer og tidligere lagt ut på forrige hjemmeside TU, så blir det årsmøte tirsdag 8 mars. Sted er Atlanterhavsparken. Det blir lett servering med pizza og drikke, litt program ved stortanken med året som har gått, prisutdelinger før det blir selve årsmøtet på konferanserom til slutt, med vanlige årsmøtesaker på tapeten. Husk at dere må melde deres ankomst på "eventen" på Team Unify slik at vi vet hvor mange det blir som kommer! Skriv under "Notes" hvor mange dere blir!

Nye svømmekurs på Aspøy og Blindheim

Rett over vinterferien starter vi med nye svømmekurs på Aspøy og Blindheim! Vi har flere kurs, så finner dere ikke det som dere leter etter på Trygg i vann så kontakt oss på kurs@aaslk.no så hjelper vi dere!

Svømmeaksjonen 2016

Aalesund Svømme og Livredningsklubb har også for 2016 meldt seg på for å være arrangør klubb under Svømmeaksjonen 2016! Svømmeaksjonen er opprettet av Gjensidigestiftelsen, og gir barn mulighet til å få gratis svømmekurs i løpet av mai og juni. Det er ikke slik at det er vi som klubb som kan bestemme hvem som skal få gratis svømmekurs eller ikke, men det er en ildsjel(kan være hvem som helst, også en frivillig organisasjon) som søker om gratis svømmekurs via Svømmeaksjonen. Søknadsperioden er fra 9 mars til 4 april! Kursene tildeles 18 april. Hvordan du som ildsjel kan søke kan du lese mer om på denne linken: http://www.gjensidigestiftelsen.no/prosjekter/svmmeaksjonen/slik-sker-du Mer om Svø

Prioriterte nyheter
Nyheter
Arkiv